Falusi vendégasztal 
A falusi vendégasztal szolgáltatás keretében 
szeretnénk azok kedvében járni akik kiváncsiak 
a helyi alapanyagokból készült izeletes házi ételekre 
és szívesen kóstolnának tájjelegú borokat, pálinkákat 
és kézmûves sajtokat.
A kiválsztott ételekkel kapcsolatos igényeiket 
sziveskedjenek érkezésük elött minimum egy nappal 
Velünk egyeztetni.

A kovácsmester ételkinálata:

Hideg és meleg elõételek, levesek, fõételek, 
vadételek, halételek, desszertek és édességek, 
savanyúságok, saláták, kemencében készült ételek, 
bográcsételek, faszénen sütött ételek, tálak, 
borkorcsolyák, házi kenyerek, italok.
 
 



Feltöltés alatt!
Ezen a lapon rövidesen bõvebb infromáció is  olvasható lesz

www.kovacsmuzeum.hu    e-mail    copyright